Italian suomalaisille ja muillekin Mansikan lukijoille

 

OINAS

Olet aivan liian kiireinen ja äkkipikainen huomataksesi, että puhut sivu suun. Varsinkin tuttujen seurassa, joita erehdyt luulemaan ystäviksi. Niin... Keitäs ne ystävät nyt olivatkaan?  Erakkoelämä mökillä sopisi sinulle nyt parhaiten. Saisit rikkaruohot pois, ja halot hakattua. Vältä silmänpeliä naapurin kanssa. Jäsit siitä kuitenkin heti kiinni.

HÄRKÄ

Hellyys ja rakkaus on nyt sitä, mitä kumppanisi sinulta odottaa. Onhan kesä! Tilanne paranee kesäloman jälkeen. Taitaa vain olla uupumusta. Työasioissakaan ei sen parempia uutisia. Omaa samattomuuttasi. Varaa lomamatka jonnekin kauas, jossa voit tutustua uusiin ihmisiin ja virikkeisiin. Vanhat tuttavat kun väsyttävät juuri nyt.

KAKSOSET

Jos kumppanisi on kauris tai vaaka, pidä pientä etäisyyttä.  Tee pari työmatkaa, jotta et olisi liiaksi jaloissa. Tai yritä parhaasi mukaan olla avuksi, ilman että asiasta tulee mainittua. Ja jos saat satikutia, älä murjota, vaan vie kumppanisi illalliselle, tai osta joku pieni ja hyvin valikoitu lahja. Viiden kilometrin lenkki töiden päätteeksi vetää ajatukset muualle. Näillä eväillä selviät heinäkuuhun, jolloin tilanne paranee huomattavasti.

RAPU

Kaikki mikä on kiellettyä, houkuttaa. Vesimies vetää nyt puoleensa, vaikka saakin nostettua karvat pystyyn. Jousimiehen kanssa flirttiä. Työasioissa aluksi liian tasapaksua, ja lopuksi liian kiirettä. Ravuille liian vaivalloisia nämä vaihtelut.  Rahatilanne tuntuu kuitenkin  parantuvan. Voi olla aika sijoittaa lomapaikan ostoon. Vaikkapa vain osakkaana.

LEIJONA

Minä, minun ja minulle. Ei, ei ei. Nyt ei omahyväisyys pelaa. Maapallo ei pyöri ympärilläsi. Koeta hyväksyä se tosiasia, että tänä kesänä sinä olet se, joka joutuu tyytymään muiden suunnitelmiin. Kaikkien muiden, ellet halua olla ihan yksin. Toisaalta...  virran vietävänä voi olla aika mukavaa. Ei tarvitse käyttää omia aivosoluja ja niin pääset lepäämään. Ja sekös rakkauselämälle vasta mannaa on.

NEITSYT

Jos sinulle tarjotaan työpaikan vaihtoa, ota se lennossa vastaan. Syksyllä on jo liian myöhäistä. Jos tapaat tyypin, jonka kanssa voisi synkata, pane toimintaan.  Tulet saamaan juuri sen henkilön huomion, jonka haluat. Se onkin salainen taitosi, jota tänä vuonna, erityisesti, kadehtivat oinas ja skorpioni. Varmista selusta, jos jompikumpi kumppanisi osoittaa hermostumisen merkkejä.

VAAKA

Epävarmuutesi saa varsinkin kaksosen raapimaan kynsiään liitutaululla, ja kalat pakkaavat laukkunsa muuttaakseen takaisin äidin luokse. Tai entisen kumppanin. Jos mietit työpaikan vaihdosta, niin jatka vain miettimistä. Voi olla viisaampaa odottaa ensi syys-talveen saakka. Hyvä meininki jousimiehen kanssa, ja ehkä myös vesimiehen. Molemmat kuitenkin vain hetkellisiä suhteita. Parempi jos et ihan kaulassa roiku. Henkirakoa. Syksymmällä uudet näkymät rakkausrintamalla.

SKORPIONI

Jos tiellesi osuu oinas, niin se on salamia ja myrskyä. Mutta kokemisen väärtti. Oinas jää siitä kuitenkin heti kiinni.  Harkitse siis tarkasti. Vaikeaa, muttei mahdotonta. Paras kontakti kuitenkin härän kanssa, joka on aivan liian laiska ja sinä taas aivan liian energinen. Vastakohdat kun kiehtovat. Koita aina välillä levätä, ettet polta kaikkia paristoja.

JOUSIMIES

Jousimiehellä saattaa olla onnea  vaa´an, kaksosten ja neitsyen kanssa. Parempi kuitenkin keskittyä vain yhteen. Koita olla avuksi kotiympyröissä ja todella huomaavainen, jos kumppanisi on härkä tai kauris. Hän on hyvin väsynyt. Voisit kokeilla onneasi rahapelissä tai sijoittamalla asuntomarkkinoille. Vaikkapa vain osakkaana. Jousimiehellä olisi tarvetta terveystarkastukseen ja/tai liikuntaan.

KAURIS

Jos jonkun pää on marmorista, niin se on sinun. Vain rapu näyttää sitä nyt ymmärtävän. Älä kuitenkaan käytä tilaisuutta hyväksesi. Kaksoset on parempi päästää iltariennolle tai pitkille työmatkoille, jos haluat pelastaa suhteesi. Työmarkkinoilla kukoistaa. Kaikkeen mihin kosket muuttuu kullaksi.

VESIMIES

Flirttiä ravun kanssa. Ehkä myös kesärakkautta. Muista olla rehellinen, jos et halua, että rapu muuttaa syksyllä kotiisi ja jakaa pankkitilinsä kanssasi. Kestävän suhteen mahdollisuus vaa´an kanssa, joka aina syksyyn saakka on todella rasittava. Kesä menee kuin sakkiruutu: valkoista ja mustaa vuorottain.  Koeta kestää. Ja ymmärtää, ettet aina voi vaikuttaa kohtaloosi. Onneksi olet hyväntuulinen henkilö jo luonteeltasi.

KALAT

Mitä tahansa ongelmia sinulla onkaan, tänä vuonna niiden mahdollisuus päätyä oikeussaliin on  99 prosenttia. Koita siis olla tarkka raha-asioissa. Muista maksaa kaikki laskut ajoissa, ja jos olet yksityisyrittäjä, niin huolehdi siitä, että tililläsi on tarpeeksi rahaa veroihin ym.  Älä hae avioeroa. Äläkä aiheuta syytä avioeroon. Älä aja ylinopeutta, tai ylitä tietä punaisilla. Seuraa siis sääntöjä todella tarkasti. Aina ensi kesään saakka.

                                     Terveisin  Sipsu