SUOMALAINEN  TALLA VOCE ESSEMBLE

O

    LOMBARDIA: AL VIA MARATONA DI MUSICA SACRA CON CORI DA TUTTI I CONTINENTI. TRA I PARTECIPANTI ANCHE LA FINLANDIA

19° Festival Corale Internazionale "La Fabbrica del Canto"

"I Mondiali di canto corale" ovat ohjelmassa Milanossa lauantaina 12.6. Sant'Ambrogio basilikakirkossa ja sunnuntaina 13.6. Dal Verme-teatterissa. Tapahtumaan "La Fabbrica del Canto", joka järjestetään nyt 19. kerran, osallistuu yhdeksän ulkomaalaista ryhmää Etelä-Afrikasta, Kuubasta, Japanista, Eestistä, Saksasta, Ranskasta, Bosnia Ercegovinasta, Suomesta ja Italiasta. Ohjelmassa on kaikkiaan 50 konserttia 1. heinäkuuta asti kahdeksassa Lombardian provinssissa.

Protagonisti, per 12 minuti ciascuno, gruppi corali tra i quali il Talla Vocal Ensemble dalla Finlandia (10 miestä, joukossa Pasi Hyökki, sopranista alla Farinelli).

Katsojat voivat esiintyä kriitikkoina Facebookissa, tuoden julki mielipiteensä esityksistä. Viimevuotisen menestyksen jälkeen Fabbrica del Canto-festivaali, jonne on ilmainen sisäänpääsy, järjestää jälleen kaksi suurta tapahtumaa: hengellisen musiikin ohjelma Sant’Ambrogiossa ja folk-ohjelmisto teatteri Dal Vermessä.

Tämän vuotisena uutuutena on kuorofestivaalin järjestäjän Carlo Leonardin, Associazione Jubilaten presidentin mukaan Etelä-Afrikan osallistuminen ensimmäistä kertaa festivaaliin ja Fabbrica del Canton avaus Facebookissa: innostus, jolla yleisö on osallistunut 19 edelliseen festivaaliin, on yllyttänyt meidät avaamaan fanien sivut Facebookissa, jossa voimme julkaista ilmoituksia konserteista, ja jossa yleisö voi kirjoittaa omista tunteistaan.

 

  Talla Vocal Essemble-yhtyeen jäseniä ovat:

Olli Hannuksela, Jussi Salovaara, Paavo Hyökki, Mikko Hannuksela, Petri Muranen, Tommi Vuorialho, Juho Taskinen, Antti-Mikko Honkaniemi, Sampo Haapaniemi, Ville Matvejeff, Tapani Plathan, Tuukka Haapaniemi. Kun mukana on myös yksi sopraano ja yksi basso, voi Talla Vocal Ensemble esittää myös alunperin sekakuoroille tarkoitettuja kappaleita.

 

12 Giugno 2010 - ore 21

Maratona Corale di Musica Sacra

Milano -Basilica Di Sant'Ambrogio - Piazza Sant'Ambrogio, 15

13 Giugno 2010 - ore 17

Maratona Corale di Musica Popolare

Milano - Teatro Dal Verme - Via San Giovanni Sul Muro, 2

18 GIUGNO ORE 21

Legnano, chiesa di Santa Teresa del Bambin Gesù, piazza Montegrappa

19 GIUGNO ORE 21

Seregno, Chiesa di Sant’Ambrogio, viale Edison


Informazioni:

Associazione Musicale Jubilate (tel. 0331/59.45.04

email: [email protected] ,  

<www.tallaensemble.fi >  < http://www.jubilate.it >

 Pasi Hyökin johtama Talla Vocal Ensemble, joka on perustettu vuonna 1991 Helsingissä, on yksi tärkeimmistä suomalaisista lauluryhmistä. Ryhmä on voittanut lukuisia palkinkoja kansainvälisissä kilpailuissa, ja sen on julkaissut myös kaksi albumia (A Day in Paradise ja Red Ribbon) sekä lukuisia äänityksiä Yleisradiolle.