Älyttömän hyvä elämänohje

Sanotaan että on terveellistä syödä omena päivässä, ja banaani että saa kalsiumia. Pitää myös syödä appelsiini että saa C-vitamiinia! Ja on pakko juoda kuppi vihreää teetä päivässä (ilman sokeria ettei sairastu diabetekseen) jotta kolesteroliarvo laskee.
 
Pitää myös juoda kaksi litraa vettä (ja pissata saman verran, joka tuplaa vessassa käytettyä päivittäistä aikaa). Unohtamatta 2 dljugurttia joka pitää nauttia, jotta vatsalaukun bakteerikanta pysyy terveenä, kukaan ei kyllä oikein tiedä mitä nämä bakteerit on, mutta sinulla TÄYTYY olla niitä vähintään miljoona tai voit huonosti!
 
Sinun pitää myös nauttia lasi punaviiniä päivässä, jottet saa sydäninfarktia. Ja lasi valkoviiniä suojataksesi hermostoasi! Ja lasiolutta (en nyt kuitenkaan muista miksi, mitä hyötyä siitä on!). Mutta jos nautit nämä kolme samanaikaisesti voit saada aivohalvauksen, tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä et tule huomaamaan sitä.
 
Jokaisen kuuluu myös nauttia  joka päivä (!)  iso kasa pähkinöitä/ papuja/ herneitä. Sinun pitää syödä 4-6 kertaa päivässä  kevyitä aterioita, mutta älä unohda, että joka suupala pitää pureskella vähintään 36 kertaa. Vain tähän menee päivässä 5 tuntia!
 
Ja sitten vielä: joka aterian jälkeen pitää pestä hampaat, eli harjaa hampaat syötyäsi omenan, jugurtin, banaanin, pähkinät/ pavut. Tätä voit tehdä niin kauan kun sinulla on hampaat tallella, äläkä unohda hammaslankaa, hammasvettä ja ienhierontaa. Samalla kun teet tätä voit siivota vessan, ehkä asentaa sinne CD-soittimen tai teeveen, sillä ajatellen kaikkea vettä,  jonka juot,  ja hampaidenpesukertoja,  tulet todennäköisesti viettämään paljon aikaa vessassa.
 
Pitää myös nukkua 8 tuntia vuorokaudessa ja olla töissä toiset 8 tuntia, plus syömiseen menee siis 5 tuntia. Nämä tekee yhdessä  21 tuntia. Jäljelle jää 3 tuntia, jos oletetaan, ettei matkalla töihin tai kotiin ole liikenneruuhkia. Tilastojen mukaan ihmiset katsovat teeveetä noin 3 tuntia päivässä. Tämä ei toimi sillä jokaisen pitäisi kävellä vähintään ½ tuntia päivässä.  (Pieni vinkki: kävele 15 minuuttia ja käänny ympäri, muuten lenkkiin menee kokonainen tunti.)  Sinun pitää
myös ennättää tavata ystäviäsi, sillä he ovat kuin kasveja ja tarvitsevat päivittäistä hoivaa ja huolenpitoa.
 
(Aamen!  Toim. huom.)
 
oooo
 
PS.  Sain tämän  elämänohjeen aikoinaan tyttäreltäni.  Joku, ehkä monikin, on  lukenut tämän hauskan pakinan ennenkin, mutta kertaus on opintojen äiti. Sitä paitsi ainakin minua on naurattanut  joka kerta ihan yhtä paljon.  (RVC)