Hyvät Mansikan lukijat,

   Tämän Sipsun laatiman horoskoopin myötä
Mansikan toimitus toivottaa
Onnellista (ja kulunutta vuotta parempaa)
Uutta Vuotta 2008  lukijoilleen!

 Mansikan talvihoroskooppi 2008

Oinas:

Olet valinnut ympärillesi ihmisiä, jotka eivät välttämättä ole ystäviäsi. Tämä pinnallisuus saattaa käydä ahdistavaksi, ja siksi on hyvä muistaa, että kysymyksessä on oma valintasi. Työssä on näinä kuukausina yhtä tasapaksua, kuin rakkaus- ja ystävyysrintamalla. Onneksi  joulun ajasta on jäljellä vielä aika ennen loppiaista, joka voi vielä viedä ajatuksiasi muualle, jollei joulu ole siinä onnistunut. 

Härkä:

Odotat kuuta taivaalta, mutta se ei vähään aikaan ole tulossa. Päinvastoin. Härkänaisia ei nyt onni näytä suosivan. Saattaa olla viisainta jättää asiat niin kuin ne ovat, ja odottaa parempia päiviä. Helmi- maaliskuun vaihteessa alkaa terveysrintamalla hieman helpottaa. Mutta vaara työ- ja rakkausasioissa tulee jatkumaan, ehkä vielä koko vuoden?  Joulun jälkeinen rentoutuminen  ja paikkojen järjestely voisi virkistää mieltäsi.


Kaksoset:

Kaikki on nyt niin hyvin, että se voi vain parantua. Väärin. Ei ole suotuisa aika muutoksille. Jos jaksat hieman odottaa, aina helmikuun-maaliskuun vaihteelle, voit tehdä juuri ne muutokset kuin haluat, ja ne myös onnistuvat. Jopa osoitteenvaihto. Joten ei kannata kantaa liikaa murhetta asioista, joille et voi mitään.


Rapu:

Talviväsymys on jo koetellut voimiasi. Onneksi joulukuusen koristelu, piparkakkujen teko ja kaapista kaivettujen, vuoden mittaan hankittujen lahjojen paketoiminen piristi mieltäsi ja vanhojen tuttujen joululaulujen kuuntelu. Kumppanisi on saattanut ja saattaa edelleen kärsiä liian vähästä huomiosta, joten pieni hyväily ennen nukkumaanmenoa voisi olla paikallaan.

 

Leijona:

Työmarkkinoilla kovia koettelemuksia. Et ole huomion keskipisteenä, sillä asemasi säilyttämiseksi tarvitaan muutakin kuin komea uros/hehkeä kaunotar. Jos olet käyttänyt joululomasi lepoon, niin että aivosi ovat virkistyneet, ja voit aloittaa täydellä energialla alkavan vuoden 2008. Sama pätee kotona. Pieni apu pöyhöilyn sijasta otetaan sydämellisesti vastaan.


Neitsyt:

Unelmia ja unelmia. Jäikö se neitsyt kesälomalle? Vaikka kaikki sujuukin mukavasti rutiinin mukaisesti, ympärilläsi saattaa olla pientä kränää. Voit valita selvitätkö ongelmat heti, ja nautitko joulun jälkitunnelmista, vai oletko mietitinyt ongelmia hiljaisten lomapäivien kupeessa, ja purat niitä vasta tammikuussa.


Vaaka:

Varovasti puheiden kera. Ympärilläsi on paljon kateutta, ja se johtuu siitä, että olet planeettojen suojeluksessa. Kaikki näyttää sujuvan juuri odotusten mukaisesti, tai jopa paremmin, ja haluat julistaa onneasi kaikille. Voit ostaa talon, vaihtaa työpaikkaa, tai kumppania. Nyt löytyisi kaikki ne oikeat!

 


Skorpioni:

Vielä pikku juttuja selvitettävänä: Työasioihin liittyen, tai muuhun byrokratiaan. Lapaset ja kaulaliina pitävät pikkuvilustumiset kurissa, ja huivi tai hattu suojaa päänsäryltä. Vaikka villasukat ovat kamalan epäeroottiset, kylminä päivinä niistä on lämmikettä jaloille.


Jousimies:

Jos olet vaihtamassa työpaikkaa, tai asuntoa, niin nyt on hyvä aika. Aina ensi huhtikuun puoleenväliin saakka. Et ole ihan vielä rakastunut, mutta joskus sekin tulee hitaammin, kuin mitä tulinen sielusi malttaisi odottaa. Romanttiset illat takkatulen ääressä varmasti auttavat asiaan. 

Kauris:

Dangerous Liasons on varmasti lemmikki-elokuvasu, ja olet katsopnut sitä joululomasi aikana useampaan kertaan, miettien kenelle minkäkin kepposen voisit tehdä heti pyhien päätyttyä. Laajentamalla tuttavaverkkoa, saat uusia virikkeitä. Ja kenties, myös uusia haasteita.

 

Vesimies:

Talvi on sinun aikaasi. Kun muut käpertyvät takkatulen ääreen odottamaan ensimmäisiä kevätpäiviä, sinä riennät kampaajalle laittamaan pääsi uuteen uskoon.  Mikä sen ihanampaa, kuin olla spontaanisesti erilainen.

 

Kalat:

Nyt alkaa hieman helpottaa. Raha-asioissa kuitenkin vielä varuillaan. Epäonnesi on siirtymässä muille taajuuksille. Kun aurinko alkaa lämmittää ruohikkoa, se lämpö tarttuu myös kalaan, joka voi siirtyä turvallisesta akvaariosta avoimille vesille. Jos olet pyhittänyt joulun perheellesi, se tulee olemaan suurena tukena Sinulle näinä hankalina kuukausina.

 

Rauhaisalla mielellä Uuteen Vuoteen

      T. Horoskooppineuvos Sipsu