Expatrium uutiskirje 29.6.2012

  [email protected]

Tervehdys Expatriumin toimituksesta! (Suomen järvien lämpötiloja: Enontekiö Kilpisjärvi +5 C, Kuopio Kallavesi +16 C ja Lappeenranta Saimaa +18 C)

Suomen kesä numeroina

Tilastokeskus on koonnut tietoa suomalaisten kesänviettotavoista lukuina. Suomalainen viettää vuosilomansa heinäkuussa. Hän lomailee lähinnä kotimaassa mökkeillen tai sukuloiden tai matkustaa naapurimaihin, lähinnä Ruotsiin ja Viroon. Mökkejä Suomessa on lähes puoli miljoonaa.

Kesäkauden vaaroja ovat hellejaksojen lisäksi myös erilaiset rajuilmat, salamaniskut ja maastopalot, joissa vuosittain menehtyy joukko maanmiehiä. Punkit ovat nousseet puheenaiheeksi, sillä ne levittäytyvät yhä laajemmalle alueelle Suomessa ja niiden aiheuttamien borrelioositapausten (Lymen tauti) määrä on kasvanut 10 vuodessa.

Jokainen suomalainen tietää, että lomalle osuneella säällä on merkitystä. Viime vuonna heinäkuu oli lämpimin 50 vuoteen. Mitähän on odotettavissa tänä vuonna?

Lisää kesätilastoista:
http://www.TILASTOKESKUS.FI/tup/tilastokirjasto/kesatilastot2012.html


VARAA NYT HERTZ VOLVO EDULLISEEN HINTAAN JA SAAT KAUPAN PÄÄLLE TANKILLISEN POLTTOAINETTA!

Hertz MiniLeasing on järkevä ja vaivaton tapa hankkia auto Suomesta esimerkiksi kesäloman ajaksi. Auton saat tarvittaessa lentokentältä ilman lisämaksua. Minimi vuokra-aika on vain 28 vuorokautta.’

MiniLeasing-hinnat sisältävät mm. sovitut kilometrit, kolari- ja varkausturvan, tiepalvelun 24/7, mahdolliset lisäkuljettajat ja alv:n 23% - räätälöimme tarjouksen tarpeidenne mukaisesti. Mikäli varaat Volvon ennen 15.7.2012, tarjoamme kaupan päälle tankillisen polttoainetta.

TARJOUSHINNAT VOIMASSA 31.12.2012 SAAKKA.

Tarjouspyynnöt ja varaukset osoitteesta
http://www.hertz.fi/rentacar/specialoffers/index.jsp?targetPage=fiFI_Hertz_MiniLeasing_Summer_expat_2012.xml  tai [email protected] . Mainitse tarjoustunnus EXP. Tarjoushintaisia autoja saatavilla rajoitetusti. Polttoainetarjous voimassa 15.7.2012 mennessä tehtyihin varauksiin.

Hertz - Mukavammin matkalla