Meri  Valkama kirjoitti aiheesta Journalisti-lehdessä seuraavaa:

Naisten lehtikonsepti on selkeä: kirjoja, kosmetiikkaa tai esimerkiksi poliitikkoja kritisoivia juttuja ei tehdä, koska se "ei kuulu konseptiin".  Juttuaiheet esitellään positiivisesta näkökulmasta.
        Näin toimii myös Anna-lehti. Siellä periaate näyttää tosin löystyneen: yhden kohteen - nimittäin naisten - arvostelu näyttää olevan suorastaan suotavaa.  Vai miten pitäisi tulkita toistuva palstatilan luovuttaminen sovinistien käyttöön?
       "Nainen menettää usein muotonsa, jos hänellä on alle seitsemän senttimetrin korot" (Audi-mies Esko Kiesi) ja "läskiä en (naisessa) hyväksy" (eläkeläinen Gustav  Hägglund). Nuo (tölväisyt)  ovat varmasti olleet lausujiensa mielestä varsin sutjakkaa sanailua. Mutta miksi moisen idiotismin pitäisi lämmittää lukijaa?  Se ei ihan avaudu. Miksi kriittisten juttujen vaikkapa puoluejohtajista ei uskota kiinnostavan lukijaa, mutta naisia alentavien aivopierujen kylläkin?
         Kenties vastausta on etsittävä Audi-miehen viisauksista: "Naisilla on oma logiikkansa ja tietyissä tilanteissa sitä on vaikea ymmärtää."  

Noin siis Meri Valkama Journalisti-lehdessä. Ihan kylmät väreet tulee noiden äijien sanomisista. Katsoisivat itse peiliin!  Vai mitä mieltä olette, kysyy toimitus.  Mielestäni tuossa kyllä heiluu sekä miesten että  naisten lehteä toimittavien naisten logiikka. Vai ovatko sielläkin - siis naisten lehdessä - miehet johtoasemassa. Kysyn vain?! (RVC)