SUOMI-SEURA JA JOULUPUKKI  ASIALLA 

 Joulupukin MUISTELMAT on ilmestynyt Joulun yllätyslahjaksi myös ulkosuomalaisille. Ostamalla kirjan tuet samalla Suomi-kouluja tuntuvalla summalla ja teet Suomea tunnetuksi.

Nettitilauksia voi tehdä tässä tarkoituksessa Internet-sivuilla www.muistelmat.fi  tai www.memoirs.fi. Kirjaa saa myös Suomi-Seuran nettikaupasta.

Joulupukin Muistemat on suomalaisen Joulupukin tarina, joka yhdistää Joulupukin muiden maiden jouluhahmoihin. Kirjasta on tehty englanninkielinen versio Father Christmas: my Memoirs Isoon-Britanniaan ja kansainyhteisömaihin ja Santa´s  Memoirs muualle maailmaan.

Joulupukki vetoaa ulkosuomalaisiin, että nämä innolla antaisivat kirjaa lahjaksi muunmaalaisille ystävilleen ja käynnistäisivät laajan säjköpostikampanjan ja kertoisivat tästä kaikkien aikojen kirjallisesta  uutisesta Suomen Joulupukin puolesta.

Hankkeeseen liittyy koko perheen mainio Joulunalusleikki, jossa arvioideen ja leikitään kaikkien perheenjäsenten kiltteys. Tehtävät tai arvisoinnin voi suorittaa Internet-sivuilla: www.muistelmat.fi  tai www.memoirs.fi. Sen jälkeen voi lunastaa Joulupukin kiltteystodistuksen lähetettäväksi Lapista kaikkialle maailmaan.

oooooo

PS. Nyt pitäisi todella kiirehtiä saadakseen tuon kirjan käsiinsä ennen joulua, mutta voihan sitä lukea sen jälkeenkin.  Ja ainakin Joulunalus-leikkiä voi harrastaa perheen kanssa, jos vain joulukiireiltä raskii vähän välillä rauhoittua ja nauttia yhdessä olosta, ja voihan sitä toki leikkiä joulunakin ja myös sen jälkeen vaikkapa Uuden vuoden aattona, (RVC)