ULKOPSYKOLOGIT
 
Psykologipalvelu ulkosuomalaisille

Jos olet masentunut, ja kukapa ei olisi joskus, voisi olla apua keskustelusta asiantuntijan kanssa. Meille ulkosuomalaisille voi olla varsinkin alussa vaikeaa sopeutua uuteen kotimaahan ja siitä puhuminen voisi olla helpompaa omalla äidinkielellä, joka on ns. tunnekieli. Nyt on mahdollisuutena saada apua elämän vaikeissa tilanteissa, kun omat voimat eivät riitä.

Ulkopsykologit on ulkosuomalaisille ja ihan tavallisillekin suomalaisille suunnattu psykologipalvelu. Toimintamme perustuu voimavarakeskeiseen ajatteluun ja konsultoimme asiakkaitamme kaikissa psykologisissa kysymyksissä, kuten esimerkiksi elämänmuutosten hallinnassa, syrjäytymisen estämisessä, kulttuurishokkien kanssa pärjäämisessä, stressin sietämisessä, masennuksen lievittämisessä ja muissa psykologisesti kuormittavissa tilanteissa.

Noudatamme psykologeja koskevaa lainsäädäntöä ja pyrimme asiakasystävällisyyteen, mm. palvelujen hinnoittelussa sekä vastausaikojen suhteen. Olemme nettipsykologi ja siten helposti tavoitettavissa mistä tahansa. Konsultointitapa on asiakkaan valinnan mukaan joko sähköposti, puhelu, chat tai videokonferenssi. Tervetuloa tutustumaan sivustoomme osoitteessa: www.ulkopsykologit.fi

yt. Timo Kojonen. psykologi, toimitusjohtaja ULKOPSYKOLOGIT