Oli kivaa nähdä televisiossa tämä ikionnellisen näköinen hääpari.
Salaisuudeksi jäänee, miksi pikkutyttö kuvassa pitelee korviaan.
 

Kuninkaallinen häähumu oli tarttunut myös turkulaisiin.
 Turun englanninkielisessä leikkikoulussa vietettiin perjantaina omia prinssihäitä. Lapset ja vanhemmat juhlivat Katen ja Williamin kuninkaallista rakkautta kakun, kuohuvan ja musiikin kera.

Wendy Housessa luotiin häätunnelmaa, kun leikkikoulun oma hääpari vieraineen nautti kakkua ja simaa. Oppilaista kootun hovin jäsenille vilkutettiin Englannin lipuin. Kuningattaren astuessa häähuoneeseen alamaiset nousivat asiaankuuluvasti seisaalleen. Pieneltä prinssi Williamilta ja Katelta kysyttiin ratkaiseva kysymys: haluatteko leikata hääkakun. I do, molemmat vastasivat.

- Häitä on harjoiteltu intensiivisesti jo toista viikkoa, kertoo Miia Auvinen leikkikoulu Wendy Housesta. Hovitapojen ohella paljon oli panostettu etenkin tyttöjen pukuihin, jotka kestävät hyvn vertailun oikeissa prinssihäissä nähtyihin.

Kuningatar Elisabeth II vieraili Wendy Housen silloisissa tiloissa toukokuussa 1976. Lapset lauloivat silloin kuningattarelle Rainbow -laulun, joka kuultiin myös tänään 3 - 6 vuotiaiden leikkikoulun hääjuhlassa.

- Kuningattaren vierailun jälkeen kävimme kirjeenvaihtoa hovin kanssa. Nyt kun Englanti valmistautui häihin, lähetimme kuningattarelle tervehdyksen sekä valokuvia vuoden 1976 vierailusta. Saimme Buckinghamin palatsista hovineidin allekirjoittaman vastauksen, jossa kuningatar välitti kiitoksensa ja tervehti leikkikoulua, kertoo Miia Auvinen.

Wendy House tarkoittaa lasten leikkimökkiä. Englanninkielistä leikkikoulua ylläpitää the English Club of Turku ja se on toiminut pian 40 vuotta.