Mansikan sähköpostiin ilmestyi taas Sipsun erityisesti ulkosuomalaisille laatima keväthoroskooppi.  Itsekin entisenä horoskooppinikkarina voin vakuuttaa, että täyttä tavaraa se on. Uskokaa tai älkää!  :-)

o

Mansikan keväthoroskooppi

 
Oinas:
Oinaalla ei ole kovin hehkeä kevät, ja voi tällä kertaa unohtaa kevätrakkaudet sun muut. Väärinymmärrykset yleisiä, puolin ja toisin. Suuret projektit eivät näytä syntyvän, saati tuota hedelmää. Sisäiseen tutkiskeluun sen sijaan tämä kevät sopii todella hyvin. Lukemalla alan kirjallisuutta, ja vaikkapa käymällä Yogassa.
 
Härkä:
Myös härällä kommunikointi ei näytä sujuvan tänä keväänä, vaikka väärinymmàrrykset ovat pienempiä  kuin esim. oinaalla. Liiaksi energiaa myös itsetutkiskeluun. Sen sijaan suotuisa ajankohta sijoitushankkeisiin, ja pitkäaikaisiin projekteihin, jossa puhe- ja kirjoituskieltä ei tarvita.
 
Kaksoset:
Pieni väsymys ei pysäytä kaksosia, joilla suhteet toimivat hyvin, työelämässä luvassa tasaista onnea, ja henkinen minä on hyvässä yhteisymmärryksessä fyysiseen minään. Otollinen aika miltei kaikkeen.
 
Rapu:
Jos rapu malttaa purra kielensä, apaattisen tyynesti, ei suuria ongelmia tule syntymään. Rahaa palaa enemmän, kuin tuloja on tiedossa, ja liiallinen itsensä pohdiskelu voi aiheuttaa päänsärkyä ja unettomia öitä. Suurien suunnitelmien aika ei ole juuri nyt, sillä mikä tulee, se myös menee. Hetkellisiä kivoja tapahtumia, kuten seurustelua ystävien kanssa. Nauti niistä.
 
Leijona:
Leijonan agressiivisuus on vielä talviunella, onneksi, ja nàin ollen parisuhdekin toimii, ilman leijonan itsekeskeistà omahyvàisyyttà. Suuria menoja pitkäaikaissijoituksissa, kuten asuntolainassa ym. Työelämässä taasen hyviä ja tuottoisia hetkiä.
 
Neitsyt:
Kevät lupauksia täynnä, ja tämä päiväunimainen olotila voi johtaa pikku haavereihin, jotka syntyvät huomaamattomuudesta. Vapaille neitsyille seuraa tiedossa. Voi johtaa jopa pitkäaikaisen suhteen alkuun.
 
Vaaka:
Varovainen sanojen kera. Komminikointi ei näytä olevan vahvoilla, ja väärinymmärryksiä näyttää syntyvän hyvistäkin tarkoituksista, puolin ja toisin. Tämä aiheuttaa myös henkistä saamattomuutta, ja siksi vaaka ajattelee, että koti on paras ja turvallisin paikka.
 
Skorpioni:
Mahdollista herkkyyttä ja väärinkäsityksiä. Itsetutkiskelukaan ei ole ajankohtaista, vaan energia tulisi sijoittaa toimintaan, josta seuraa jälkeä. Se on skorppioonin valttikortti. Näytä siis mità osaat!
 
Jousimies:
Jooga, filosofia, ja rahojen sijoitus on Jousimiehen ässä hihassa. Vaikka romantiikka ei välttämättä nyt loistakaan, ei se näytä tuottavan suuria paineita, sillä energia siirtyy nyt muualle.
 
Kauris:
Rasittava kevät. Rahaa palaa, ja perhe valittaa. Onneksi on työ johon paeta. Ja työ onkin kauriille tänä keväänä erittäin tuottoisaa; sekä sadonkorjuu, että uusien siementen kylväminen. Toimintaa siis.
 
Vesimies:
Vaikka vesimies ei juuri nyt olekaan voimissaan, mitä romantiikkaan tulee, on rakkausrintamalla uutisia luvassa. Myös raha-asiat näyttävät olevan järjestyksessä. Kevätväsymyksestä ei tietoakaan.
 
Kalat:
Ja yllätys yllätys. Tässä on kevään lottovoittaja. Otollinen aika kaikille haasteille. Varsinkin niille, joiden tuotto on riippuvainen pitkäaikaissijoituksesta. Mille tahansa ongelmalle löytyy ratkaisu, kuin palapelin palasille oma paikkansa. Rakkauselämä kukoistaa, ja vapaille kaloille mahdollinen elämän kumppani tiedossa. Onnea!
 
PS. Voit pyytää henkilökohtaisen luonnehoroskoopin Sipsulta osoitteesta:
                                                           
  [email protected]