Hei! 
Olemme perustaneet Helsingin Sanomien verkkopalveluun uuden sivuston, jonka tarkoitus on kerätä tietoa ympäri maailmaa asuvista ulkosuomalaisista. Terveisiä maailmalta verkkopalvelu on auki osoitteessa www.hs.fi/terveisiamaailmalta

Ulkosuomalaiset voivat ilmoittaa itsestään palveluun postikortin muodossa ja lähettää näin terveisiä ja tietoa uudesta asuinpaikastaan. Jotta palvelu toimisi mahdollisimman tehokkaasti, tietoa palvelusta olisi hyvä levittää mahdollisimman laajalle. Tavoitteenamme on myöhemmin tehdä Helsingin Sanomiin juttuja ulkosuomalaisista palveluun kertyneiden tietojen ja tarinoiden perusteella.

Kysynkin, olisiko teillä mahdollisuutta välittää viestiä eteenpäin jäsenillenne ja kontaktihenkilöillenne. Olen viestin alaosaan laittanut tekstin, jota voi vapaasti lähettää eteenpäin ja muokata tarpeen mukaan lyhyemmäksi. Olisi hienoa, jos saisimme enemmän ihmisiä mukaan Italiasta.

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,
Jenni Virtanen
Toimittaja, Helsingin Sanomat

 Lähetä terveisesi maailmalta!

Helsingin Sanomat on avannut verkkoon Terveisiä maailmalta -palvelun, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen suomalaiset uusissa kotimaissaan. Suomalaisia asuu ulkomailla arvioiden mukaan noin miljoona, mutta kukaan ei tiedä tarkkaa määrää. Ulkosuomalaisten määrä ei selviä tilastoista, joten me Helsingin Sanomissa kaipaamme tietoa juuri sinusta. Kerro meille, kuka olet, missä olet ja halutessasi myös tarinasi.

Kirjoita terveisesi www.hs.fi/terveisiamaailmalta -nettiportaalista löytyvään postikorttiin. Kun kortti on lähetetty, asuinpaikkasi ilmestyy kartalle. Voit myös selata muiden lähettämiä kortteja.

Voit halutessasi jättää yhteystietosi Helsingin Sanomien toimittajille. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä jutunteossa. Haluamme kertoa Helsingin Sanomissa nykyistä useammin suomalaisten elämästä myös ulkomailla.

 Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Helsingin Sanomien ulkomaantoimitus