ENSIMMÄINEN SAUNAAN KESKITTYVÄ VERKKOPALVELU AVAUTUU
 
Visitsauna.fi on uusi ja hyödyllinen verkkojulkaisu saunanystäville. Se on kohtauspaikka saunomisesta ja saunakulttuurista kiinnostuneille, saunapalveluiden tarjoajille ja saunanrakentajille.
 
Visitsauna.fi on laajuudessaan maailman ensimmäinen, kolmella kielellä julkaistava saunaan keskittynyt nettipalvelu.
 
Matkailijalle sivusto tarjoaa tietoa kiinnostavista saunakohteista Suomessa ja maailmalla. Visitsauna.fi kertoo mielenkiintoisista saunapaikoista, kuten edustussaunoista, yritysten saunakabineteista ja syrjäisissä paikoissa sijaitsevista savusaunoista.

Saunanystävä inspiroituu sivuston saunaan ja hyvinvointiin liittyvistä jutuista, vinkeistä ja tuote-esittelyistä.
 
Omaa saunaa suunnitteleva löytää sivuilta rakentajien ja muiden saunayrittäjien yhteystiedot. Sivustolta löytyy myös saunan sisustamiseen liittyviä ideoita ja tietoa saunatuoteuutuuksia.
 
Sauna-alan yrittäjälle sivusto on asiakkaansa tavoittava kanava kertoa tuotteista ja palveluista. Kerromme sivustolla saunatapahtumista ja merkittävistä sauna-alan uutisista.
 
Visitsauna.fi:n saunablogeissa, saunomisvinkeissä ja erilaisia saunoja esittelevissä jutuissa saunomista käsitellään muun muassa hyvinvoinnin, rentoutumisen ja hiljentymisen näkökulmista.

– Visitsauna.fi kertoo saunaan liittyvistä ilmiöistä laajasti. Kerromme suomalaisista saunatavoista, mutta emme aio toitottaa yhtä ainoaa totuutta siitä, mitä on suomalainen sauna tai miten oikeaoppisesti saunotaan. Suomessakin saunotaan monin eri tavoin ja tyylein. Ulkomailla spa-kulttuuri rentoutumispalveluineen liittyy samaan ilmiöön. Haluamme kertoa myös niistä, toteaa Visitsauna.fi:n perustaja Petri Kujamäki.
 
Visitsauna.fi-sivuston suomenkielinen versio on avattu keväällä 2011.
Sivuston englannin- ja saksankielinen versio aukeavat tämän vuoden lopussa.
 
Lisätiedot ja lehdistökuvat:
Petri Kujamäki, [email protected], p. 050 65 030

Ystävällisin terveisin / Best Regards

Petri Kujamäki

Blings Oy :: Visit Sauna
PL 49, 30101 Forssa
Finland

Tel. +358 (0)50 65 030

www.finlandiashop.fi :: www.visitsauna.fi 

PS. Miten olenkaan kaivannut saunaa täällä Italiassa, mutta vieläkään emme ole saaneet sitä aikaseksi, vaikka tilaa meillä kyllä olisi useampaankin saunaan.  ;-)  Toimitus