Ulkosuomalaisten nuorten leiri Pohjois-Savossa
 
Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskus järjestää yhteistyössä Suomi-Seura ry:n kanssa kesäleirin 14-16 -vuotiaille ulkosuomalaisille nuorille. Leiri kokoaa yhteen ulkosuomalaisia nuoria eri maista jakamaan upeita kokemuksia Suomessa.  Leiri järjestetään 18.7. – 1.8.2009.


Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskus sijaitsee Rautavaaralla, Pohjois-Savossa, upeissa erämaisemissa, Tiilikkajärven rannalla.  Metsäkartano kuuluu Suomen nuorisotyön osaamis- ja matkailukeskuksen verkostoon. Keskusten tehtävänä on kehittää nuorisotyön menetelmiä ja edistää nuorison liikkuvuutta kotimaassa ja ulkomailla. Keskusten toimintaa ohjaa nuorisotyölaki ja tämän toteutumista valvoo opetusministeriö. Metsäkartano on ekologinen matkailukohde, jolla on EU:n ympäristömerkki.


Päivittäinen leiriohjelma sisältää erilaisia aktiviteetteja, joiden teemat liittyvät urheiluun ja luontoon sekä suomalaiseen kulttuuriin ja kieleen liittyviä työpajoja.  Metsäkartanon asiantuntevat, mukavat ja kielitaitoiset oppaat pitävät huolta ohjelman kulusta ja turvallisuudesta koko leirin ajan.


Osallistumismaksu on 888 euroa, ja se sisältää majoituksen kahden - neljän hengen huoneessa, täysihoidon, ohjelmassa mainitut aktiviteetit ja niissä tarvittavien varusteiden lainat sekä ilmaisen kuntosalin käytön. Myös meno-paluu -linja-autokyyditykset Helsinki-Vantaan lentokentältä/ Helsingin keskustasta sisältyvät maksuun.


Lisätietoja: Helena Karhu, Metsäkartanon Kansainvälinen koordinaattori, puh. +358 (0)40 3564530, [email protected], http://www.metsakartano.com/index.jsp?pid=182 


Toim. huom. Valitettavasti en ole saanut linkitystä toimimaan tekstin yhteydessä.  Joten joudut kopioimaan tuon osoitteen.  (RVC)