MANSIKAN LomaHoroskooppi

Horoskooppinikkarimme Sipsun lomaillessa 

Pasi-Anssi Povari kertoo

 lomakohtalosi.

O

Oinas

Tuonne taakse metsämaan sydämesi halaa, siell on mieles ainiaan ja sinne toivot salaa. Siellä metsämökissä Sinun kultasi kaunis jo on, vaikk on kaitaluinen. On musta kissa seuranaan.  Se mistä tulee, minne menee, taivas yksin ties.

Härkä

Vanha suola janottaa, ja juotkin kaiken juotavaksi kelpaavan. Mutta nousuhumalan härkätietä ei loputtomasti riitä. Sinulta pääsee itku pitkästä ilosta, ja viimeistään ferragoston jälkeen Sinulle alkavat pitkät ja raskaat työmyyräviikot.

Kaksoset

Otat tupla-annoksia kahden edestä, jotka saavat vain nuolla näppejään. Itsekin saat näpeillesi, mutta nuolet haavasi, ja kahden vaiheilla mietit: lähdetkö vai jäät. Sinusta tuntuu, ettei mikään oo mittään. Ja jatkat matkaasi Pohjanmaan kautta.

Krapu


Paastoamisen aika on kohdaltasi auttamattomasti ohi. Otat lusikan kauniiseen käteen ja kun taas kerran ryyppäät niin ryyppäät kunnolla. Itsehän tuoppisi jäljet tunnet. Ja jos viimeinen pisara maljassasi liikaa on, sitä pikemmin kumoat taas uuden kolpakon.

Leijona

Olet kuin puulla päähän lyöty ja ystäväsi kuin seipään niellyt. Ihmekös tuo, että karjut aamuyöstä leijonan lailla, kun ystäväsi nautti melkein yksin neljän leijonan viskin. Et ole tottunut sellaiseen, ja tunnet tilanteen sietämättömäksi, painut suorinta tietä majapaikkaasi, oikaiset koipesi ja suoristat peittosikin.

Neitsyt

Totuus on armoton. Sen saat havaita naisten viikon jälkeen vilkaistessasi Vaakaa. Mitkään petosyritykset eivät kannata. Vaa´an kanssa seurusteluun ei kannata uhrata liikaa aikaa tai ystäväsi alkaa pian valittaa sinun panevan sille liikaa painoa.

Vaaka

Tasapainosi on alkanut heilahdella. Olet havainnut erään ystäväsi liian kevytkenkäiseksi, ja mielenrauhasi ja rahasikin on mennyttä. Älä ota liian raskaasti, vaan anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Älä missään tapauksessa ryhdy painonnostotouhuihin.

Jousimies

Takanasi on monta hiljaista viikkoa työpaikallasi. Silti et ole lähtenyt soitellen sotaan, vaikka Sinulla jousimiehenä olisi siihen kaikki edellytykset. Siitä huolimatta huomaat aina silloin tällöin joutuvasi maksamaan viulut.

Kauris

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. On tulossa helteinen heinäkuu, ja voisit suksia vaikka suolle. Ilman suksia tietty. Joskin sinne polku pitkä on, kivinen ja kaita, korpi kolkko, valoton ei sentään, ei se mitään haita. On ympärilläs erämaa ja outo hurma sen.

Vesimies

Jos olet luonteeltasikin vesimiehiä, saat todeta hengenheimolaistesi rivien harvenneen. Jotkut tuntevat suoranaista vesimieskauhua, etenkin jos olet esimies. Ystävän neuvo: elämä on tylsää, jos ei joskus juhli näin, vaikka selvin päin.

Kalat

Elämäsi on nykyisellään pelkkää juhlaa. Aina et tiedä onko ruokalistalla kala vai lintu, mutta viihdyt silti kuin kala vedessä ja odotat iltaa vesi kielellä, vaikka mielessäsi taitavatkin olla aivan muut mehut ja metkut.

oooooooo