Tiedot

Kuvaus
Terapeuttinen, aisteja ruokkiva nautintoloma Braccianossa Rooman maaseudulla psykologi Satu Kallion ja taiteilija Leena Knuuttilan johdolla.
Täysihoito ihanassa retriittihenkisessä Borgo Paolassa luonnon sydämessä. Tilalla on myös luovahenkiset yhteistilat ja uima-allas. Hintaan sisältyy lentomatkat, kuljetukset, täysihoito eli aamiainen, lounas ja päivällinen, majoitus sekä kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti voimaannuttava ja elvyttävä viikko-ohjelma. Matkan hinta on 1590 € /henkilö.

Braccianon keskiaikainen linnakaupunki sijaitsee Roomasta n. 40 km pohjoiseen, samannimisen vulkaanisen järven lähituntumassa. Borgo Paola on teemalomakeskus, jossa järjestetään mm. jooga-, taide-, vaellus- tai ruuanlaittolomia. Me haluamme järjestää terapeuttisen Italian loman, jossa yhdistyvät rentouttava yhdessäolo kävely- ja bussiretkineen upeaan lähiympäristöön, Italian auringon lämpö, uiminen ja rauhalliset, mukavat ruokahetket. Voit osallistua järjestämäämme ohjelmaan joko kokonaan tai osittain eli halutessasi voit jäädä ihan vain rentoutumaan, mietiskelemään, lepäämäàn, uimaan ja lukemaan Borgo Paolaan.
 
Osoite
Puhelin
0407225631
Sivusto
Tietoja
SATU KALLIO Psykologian maisteri, puhelin: 040-722 5631