.... hakee opettajia lukuvuodeksi 2011–2012

Suomi-kouluilla tarkoitetaan kielikouluja, joissa annetaan ulkosuomalaislapsille täydentävää opetusta suomen kielessä sekä tutustutetaan heitä suomalaiseen kulttuuriin. Täydentävällä opetuksella tarkoitetaan varsinaisen kouluopetuksen rinnalla annettavaa opetusta. Opetusta annetaan lapsille, joiden vanhemmista toinen tai molemmat ovat syntyperältään suomalaisia.

Firenzen Suomi-koulussa toimii 2–3 eri opetusryhmää. Ryhmät jaetaan oppilaiden iän ja kielitaidon mukaan. Lukuvuonna 2010–2011 koulussa kävi 3–15-vuotiaita oppilaita. Opetusta annetaan 2–4 kertaa kuukaudessa, tavallisesti lauantaisin, 2 oppituntia / ryhmä kerrallaan. Koulussa on lukuvuonna 2010–2011 toteutettu uudistus, jossa koululle on laadittu opetussuunnitelma ja hankittu uusia opetusmateriaaleja. Opettajien koulutusta on myös lisätty.

Etsimme ny t 1–2 uutta opettajaa tiimiimme. Tässä toiveitamme ja lupauksiamme:

·         Opetusalan koulutus ei ole välttämätön, oman koulumme sekä Suomi-koulujen tuki r.y:n kautta on mahdollista saada koulutusta ja apua sekä materiaalia Suomi-koulun opettajan työhön.

·         Uusi opettaja perehdytetään työhön hyvin, ja opettajan työssä auttaa koulun muu toimikunta.

·         Opettajalta toivotaan reipasta ja kasvatusmyönteistä otetta työhönsä. Kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

·         Opettajat saavat työstään Suomi-seura r.y:n maksaman apurahan turvin palkkaa. Palkka maksetaan kerran lukukaudessa opetettujen tuntien perusteella.

Vapaamuotoisia hakemuksia toivotaan 15.9.2011 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja: Katia Brunetto, puh. +39 333 831 1165, sähköposti: [email protected].

Firenzen Suomi-Seura / Associazione Culturale Italo-finlandese
c/o Studio dentistico Marja-Leena Peltonen
Via L. Cherubini, 20
50121 Firenze
www.firenzensuomiseura.it
[email protected]