Tähänkö on tultu?  

Journalisti-lehden numerossa 4/2009  Pekka Vehviläinen hämmästelee - eikä aiheetta - sitä, että molemmissa iltapäivälehdissä (Iltasanomat ja Iltalehti) julkaistaan Viihde-palstoilla seuraavanlaisia uutisia.

Sitaatit:

1) Kolmen lapsen äiti halvaantuu menettäen väliaikaisesti puhe ja näkökykynsä.  Kun hän alkaa vaivalloisesti toipua, menee työpaikka alta. (Kyseessä on Pia Korisevan vammautuminen, josta kirjoitti viihdesivuillaan Iltalehti.)

2)  Nuoren naisen onnettomaan elämään mahtuvat vanhempien avioero, rikoksia ja pari ehdollista vankeustuomiota. Surullinen tarina päättyi 31-vuotiaana sairauskohtaukseen. Parivuotias lapsi jää ikävöimään äitiään. (Johanna "Juicen tytär" Leskisen kuolemasta kirjoitti Iltasanomat viihdesivuillaan)

3)  Markku Uuspaavalniemi  on ollut vuosikausia avioliitossa ja pariskunnalla on kolme lasta. Nyt perhe hajoaa, kun vaimo hakee avioeroa. (Asialla taas Iltasanomat viihdesivuillaan)

 Näin siis Iltapäivälehtien mukaan julkkisten onnettomuuksia, kuolemia ja avioeroja voidaan pitää viihteenä.  Uskomattoman mautonta!  Jo on aikoihin eletty!