Olen pahoillani, että vasta nyt toivotan -  vähän jälkijunassa  - kaikille Mansikan lukijoille oikein HYVÄÄ JATKOA alkaneelle vuodelle 2009.

Alibinani on yllättävät vaikeudet tietokoneeni kanssa. Jostain syystä Firefox lakkasi toimimasta, enkä saanut sitä asennettua uudelleen koneelleni. Minkä lisäksi Internet Explorer esti kategorisesti minulta pääsyn Mansikka-lehden sivuille.  Mikä on mysteeri!

Onneksi löytyi lopulta tämä Opera-selain,  joka ei ainakaan kiellä minulta pääsyä  Mansikan sivuille. Ja minusta se vaikuttaa vähän nopeammaltakin kuin Firefox  ja Internet Explorer.

Etsin Mansikkaan myös uutta sivupohjaa, mutta en löytänyt mieleistäni.  Ja otinkin uudelleen käyttöön viimeistä edellisen sivupohjan, jonka nimenä oli Joulua odotellessa, mutta mielestäni se sopii hyvin joulun jälkeiseenkin aikaan.

Toivon teidän viihtyvän edelleenkin Mansikan parissa,  joka ihan pian saavuttaa kunnioitettavan 20.000 kävijän määrän.

Muistutan teitä, hyvät lukijat,  myös siitä, että Monikulttuurinen perhekirja on painossa ja ilmestyy tämän kuun neljännellä viikolla.  Mikäli joku haluaisi tilata sitä ennakkoon hiukan alennettuun 25 euron hintaan,  niin tulisi toimia tosi nopeasti.  Voit lähettää kirjaa koskevat kyselysi allekirjoittaneelle osoitteeseen: ritviecav(at)gmail.com.

Ystävällisin terveisin Ritva Viertola-Cavallari   Nauru