EUROOPASSA ON SUURI SURU...

Myös Suomi oli  surmaajan kohteena

On käsittämätöntä, että joku saattoi noin vain kylmäverisesti tappaa ihmisiä, joista osa oli vielä alaikäisiä lapsia. 

Helsingin sanomien mukaan  surmaajan manifesti vaati  myös 5000 suomalaisen surmaamista. (Nimiä kuitenkaan mainitsematta.)

Norjan joukkosurmat tunnustaneen Anders Behring Breivikin todennäköisesti kirjoittaman manifestin mukaan yli 5 000 suomalaista pitäisi rangaista kuolemalla, kirjoittaa Helsingin Sanomat.  Nimilistaa kohteista ei ole. Manifesti
nimeää kuitenkin suomalaisia kriittisiä rakennuksia. Näitä ovat muun muassa Loviisan ja Olkiluodon ydinvoimalat. 

Internetiin levinnyt 1 500-sivuinen manifesti vaatii kaikkiaan 400 000 eurooppalaisen tappamista parissakymmenessä maassa. Syynä on "vuosisatoja jatkunut muslimivalta" Euroopassa. Näiden henkilöiden pidättämiseen, tuomitsemiseen ja tappamiseen kutsutaan tekstissä mukaan Suomen ja 18 muun Euroopan maan armeija. Tappolistalla on poliittisten ja taloudellisten päättäjien lisäksi media- ja kulttuuriväkeä.

Euroopan maat on pantu manifestissa järjestykseen sen mukaan, minne tulisi iskeä ensin. Suomi on viimeisten joukossa sen takia, että muslimien suhteellinen määrä väestöstä on alhainen.

PS.  Myös tuo väite, että Euroopassa olisi vuosisatoja jatkunut muslimivalta, tuntuu kyllä todella omituiselta!!!  Onneksi tappaja on vangittuna. Mutta riittääkö 22 vuotta miehen järkiinsä tulemiseen?)

 (RVC)