Varmaankin osa Mansikka-lehden lukijoista on jo ehtinyt ihmetellä, missä toimitus luuraa!  Ikävä kyllä on pakko sanoa ja myöntää, että en enää oikein  jaksaisi ihan yksin toimittaa tätä Mansikka-lehteä,  kun ikääkin on jo kertynyt 70 vuotta. (Vaikkei sitä  uskoisikaan!?  Ehkä! )  No, joka tapauksessa sitä on juhlittu syntymäpäivänäni jopa ravintolassa toissa päivänä!   Ja kivaa oli luulen kaikilla. Ainakin minulla.  

Mutta palataksemme Mansikka-lehteen toivoisin, että löytyisi lisää avustajia. Niin se ei kävisi rankaksi kenellekään.  Ja myös hyvät ideat ovat tervetulleita. Ja jos  joku aikoisi erikoistua toimittajan uraan, olisi Mansikkaan kirjoittaminen hyvää harjoittelua.  Olen itse Suomessa toimivan Suomen Journalistiliiton jäsen,  ja kokemukseni alalla on pitkäaikainen.

Kiitän tässä samalla myös tähänastisia avustajia,  joiden kanssa yhteistyön toivon jatkuvan.  Ja siis uusia lahjakkaita kirjoittajia toivon myös löytyvän.  Valitettavasti Mansikka-lehti  on minullekin harrastus, josta en saa palkkaa, eikä Mansikka-lehdellä ole minkäänlaisia palkkioita jakaa avustajille. Mutta kunniaa ja mainetta on taatusti tulossa lahjakkaille kirjoittajille.  Ja joka viides suomalainenhan on harrastajakirjoittaja. 

Toivotan kaikille Mansikan lukijoille ja erityisesti avustajille mukavaa kevään jatkoa myös Mansikan merkeissä.

(RVC)