MIKSI MIEHET OVAT ONNELLISEMPIA? Siksi ,että...
Kimmo Kymalainen 19. lokakuuta 2012 8:41
MIKSI MIEHET OVAT ONNELLISEMPIA?
Siksi ,että autotalli kuuluu yksin heille, suklaa on vain välipala, hääsuunnitelmat hoituvat itsestään ja he saavat pitää sukunimensä. He eivät koskaan tule raskaaksi ja voivat käyttää valkoista T-paitaa huvipuiston Tukkijoessa - tai olla vaikka ilman. Autokorjaamolla heille kerrotaan totuus. Maailma on heidän urinaarionsa. Heidän ei koskaan tarvitse ajaa seuraavalle bensa-asemalle, koska tällä asemalla on yököttävä vessa.
He eivät koskaan mieti, mihin päin lamppua käännetään sitä vaihdettaessa. He saavat samasta työstä enemmän palkkaa.
Rypyt vain lisäävät viehätysvoimaa, frakin lainaaminen maksaa vain murto-osan hääpuvun hinnasta. Ihmiset eivät koskaan keskustellessa tuijota heidän rintojaan. Uudet kengät eivät koskaan hierrä jalkoja. Aina samalla tuulella.
Puhelut ovat ohi 30 sekunnissa. Viiden päivän lomalla selvitään yhdellä laukulla. He saavat itse auki purkkinsa. He saavat arvostusta pienimmästäkin huomionosoituksesta. Alusvaatteet maksavat 8.95/3kpl. Kolme paria kenkiä riittää. He eivät näe ryppyjä vaatteissaan.
Sama hiusmalli kelpaa vuosikausia, ehkä kymmeniä vuosia.
Ei tarvi ajella kuin kasvot ja kaula. He voivat pukeutua shortseihin huolimatta siitä miltä sääret näyttävät. Kynnet voi hoitaa linkkuveitsellä. He voivat rauhassa kasvattaa viikset. Jouluostokset 25 sukulaiselle hoituvat puolessa tunnissa jouluaattona.
Ei ihme, että miehet ovat onnellisempia!
EPÄILEMÄTTÄ KIMMO ON OIKEASSA, VAI ONKO? Kommentoikaa ihmeessä!