Mansikan syyshoroskooppi 2007

 


Oinas:

Jos noudatit edellisen horoskoopin ohjenuoria, tulisi sinulla nyt olla energiaa koko talveksi. Pikku seikkailusi, jota parhaimman taitosi mukaan yrität salailla, saattaa tulla ilmi ennenaikaisesti, ja sepostukset eivät välttämättä nyt tehoa. Ole siis rehellinen. Myös itsellesi.

 


Härkä:

Hiljaa hyvä tulee, vaikka se hieman ärsyttääkin. Raha ei kasva puussa, vaikka sitä tällä hetkellä näyttääkin olevan runsaasti. Säästä siis pahemman päivän varalle.Voi olla että tällä välin tulee hyvä sijoituskohde. Vanha rakkaus ei kovasti houkuta, sillä uusia näyttää olevan jonossa ovesi takana.

 


Kaksoset:

Lomasi oli onnistunut. Hienoa. Voit palata työsi ääreen, ja jos olet johtavassa asemassa, ei pienet työpaikkakinastelut tällä hetkellä lainkaan ärsytä sinua. Eräs tuttavasi yrittää ottaa sinuun yhteyttä. Se saattaa johtaa vakavan suhteen alkuun, ja sinusta siis on kiinni miten aiot asian kanssa edetä. Osoitteen vaihto ei kuitenkaan vielä ole suositeltavaa.

 


Rapu:

Haalea alku syksylle. Kulkisit mielelläsi takaisin sinne mistä tulit, varsinkin jos siellä oli leppoisaa, kuten lomakohteessasi. Joku etsii seuraasi, mutta et oikein tiedä miten menetellä, sillä olet aika tunnepyörryksissä kaiken lomalla tapahtuneen jäljiltä. Ota aikaa asioita miettiäksesi, niin etteivät ne aiheuta hankaluuksia 360 asteessa, kuten koti, työ ja muut ihmissuhteet

 


Leijona:

Asioilla on on aina alku ja loppu, vaikka sitä onkin Leijonan vaikea ymmärtää. Ei ole asiaa millä ei olisi hintaa, ja jos siitä ei suostu maksamaan, niin palvelu ei pelaa. On siis tärkeää päättää, mihin haluaa sijoittaa: Ihmissuhteisiin, vai materiaaliseen hyvään. Ja jos olet valmis sijoittamaan, et voi muuta kuin nostaa korkoa.

 


Neitsyt:

Sinulla on aina hyvä olla, kunhan ympärilläsi on joku joku hoitaa sinua. Etkä sen vuoksi millään vaivautuisi avaamaan silmiäsi, sillä se voisi avartaa näkökenttääsi, ja paljastaa kipeitäkin totuuksia.  Ylpeytesi ei tällä hetkellä kuitenkaan salli olla sokea sille, että sinua on petetty. Sekä raha- että rakkausasioissa. Älä kuitenkaan reagoi äkkipikaisuudessasi.

 


Vaaka:

Jotain uutta ja jännittävää on tapahtumassa. Tänään se on ihanaa ja leijailet pilviin, ja huomenna et jaksaisi nousta sängystä. Tyypillistä vaakaa. Ympärilläsi on ihmisiä jotka olisivat valmiita auttamaan, kunhan vain annat heille luvan tehdä sitä. Koita pysyä kaukana juoruista; niihin on nyt turha tuhlata energiaa.

 


Skorpioni:

Riitapilviä sukulaissuhteissa, joka johtuu omasta koppavuudestasi. Voisit olla ystävällisempi, ja nöyrempi. Keskity puutarhan syyspaketointiin, ja kodin suursiivoukseen. Suustuspäissäsi saat ihmeitä aikaan. Mökillä käynti voisi virkistää, ja sielläkin kunnon siivous olisi suuresti tarpeen. Rauhoita mielesi.

 


Jousimies:

Aloitat työrintamalla mahtavasti lomasi jälkeen. Olet kylvänyt hyvin aina viime joulusta, ja nyt sato näyttää tuottavan hedelmää. Tämä heijastuu myös ulkoisesti, ja sinulla on vetovoimaa. Ota kuitenkin yksi kumppani kerrallaan, vaikka se olisi vastoin luontoasi. Ja jatka kylvämistä.

 


Kauris:

Pikku valheista kasvaa hiljalleen isoja valheita: Väärä sana väärään aikaan, ja väärässä paikassa, voi saada koko hämähäkinverkon repeämään. Opettele olemaan rehellisempi. Onni suosii raha-asioissa, joten jos keskityt nyt niihin, et kerkeä puhumaan ohi suusi. Sijoita, sijoita, ja sijoita.

 


Vesimies:

Vauhtisi ei sitten millään hiljene, vaikka oletkin jo moneen otteeseen saanut selkääsi. Jotkut kun eivät opi edes kantapään kautta, ja sehän vastaa kivaa onkin. Muiden mielestä. Siksi oletkin hyvin suosittu, ja koska et ole ylpeämielinen, saat aina kaiken anteeksi. Raha ei riitä rakkausasioiden hoitoon, mutta et näytä siitäkään välittävän. Mahtava meno.

Kalat:

Ei ole kovin otollista aikaa kalan päättää omista asioistaan, mikä sitä varmasti ärsyttää. Mutta nyt on parempi uida kasvatusaltaassa, kuin vapailla vesillä ja joutua kalastajan verkkoon. Tänä vuonna on siis parempi seurata kaavamaisesti kaikkea ennalta päätettyä. Tasapaksua aina ensi kevääseen. Koita pärjätä.

 

Laatinut Sipsu