Viimeisen vuoden aikana on Suomessa sattunut jo yhteensä seitsemän perhesurmaa. Surmaajana aina mies, joka tappaa ensin perheensä ja sitten itsensä. Viimeisin tapaus Helsingin keskustassa Bulevardilla, jossa surmaaja perheineen asui. Poliisi epäilee, että perheenisä surmasi noin 40-vuotiaan puolisonsa ja kaksi alle viisivuotiasta lastaan perjantaina, minkä jälkeen isä kuoli ajettuaan kuorma-auton alle Porvoossa.

Helsingissä perheensä surmaamisesta epäilty isä työskenteli kansainvälisessä elektroniikkatuotteita valmistavassa yhtiössä ja oli sen johtoryhmässä, firman huippujohtajana, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden tietojen mukaan hän oli uransa aikana ehtinyt työskennellä myös muissa kansainvälisissä elektroniikka-alan yrityksissä ja toimia tutkijana sekä väitellä tohtoriksi.

Edellisen kerran Helsingissä tapahtui perhesurma tammikuussa Laajasalossa, jossa mies surmasi vaimonsa ja kaksi pientä lastaan.

Otsikon kysymykseen en löydä vastausta. On täysin käsittämätöntä, miksi pitää tappaa myös puolison ja hänen mukanaan myös lapset.   Surullista se on!  Uskomatonta!